Over VMS motoren

Verdonkschot Motor Service staat voor service en kwaliteit. Johan Verdonkschot heeft in de afgelopen 20 jaar bij diverse motorbedrijven ervaring opgedaan als motortechnicus. Ook is Johan al jaren actief in het beoefenen van diverse takken van motorsport: trial, enduro, super motard en motorracen. De liefde voor motoren is Johan met de paplepel ingegoten, als kleine jongen stapte Johan van de BMX over naar de trialsport Montesa50 en Yamaha80. Deze originele Yamaha80 waarop het allemaal ooit begon heeft een ereplaats gekregen in de werkplaats.

Johan is een gediplomeerd motortechnicus die zich met recht een specialist op het gebied van Europese en Japanse motoren mag noemen. Regelmatig volgt hij aanvullende cursussen en nascholingen, om zo de beste service en kwaliteit te kunnen blijven geven. Van regulier onderhoud tot complexe reparaties en aanpassingen, van bandenservice tot schadeherstel, VMS motoren adviseert en denkt met de klant en het budget mee.

Ook zijn wij u graag van dienst bij het uitvoeren van een aankoopkeuring. Dit alles tegen heldere en redelijke prijzen, zonder verborgen kosten. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!!

Johan

logo
buiten

Volg mij via

© 2017 ES-A Dienstverlening